Ismerkedj meg az indiai kultúrával és gasztronómiával testközelből! Szakadj ki a szürke hétköznapokból és sajátítsd el az ország leghíresebb ételeinek elkészítését! A finom ételek és a jó társaság garantált!
Menetrend:
Érkezés után bevezetlek benneteket az indiai kultúrába és megismerkedünk együtt az ország legkülönlegesebb ételeivel, fűszereivel és alapanyagaival. Annak érdekében, hogy mindenki el tudja sajátítani az ételek elkészítésének rejtelmeit, egyénileg vagy párban dolgozunk. Ne izgulj, mindenben segíteni fogok! Ha elkészültek az ételek, közösen megvacsorázunk, az est végén pedig egy két hetes indiai útitervvel ajándékozlak meg, hogy magad is felfedezhesd ezt a különleges és gyönyörű országot.
A menü, amit készíteni fogunk:
-Mangó lassi
-Vajas csirke (Murgh Makhani)
-Naan (fokhagymás és vajas)
-Indiai rizs
(A „vajas csirkét” el tudjuk készíteni húsmentes változatban is, amennyiben ilyen igényed merülne fel, kérlek dobj egy e-mailt a hello@balugasztro.hu e-mail címre.)
Kérlek, csak akkor jelentkezz a workshop-ra, ha szeretsz új ízeket felfedezni és nem riadsz meg a különleges ételektől! A jegy aznapra átadható, de lemondás esetén az összeg vissza nem igényelhető. A workshop minimum 10 fő részvételével indul. Elmaradása esetén a jegyed teljes összegét visszatérítem!
Helyszín: Budapest, XIII. Dráva utca 6. Kenyér Művész Gasztro Műhely
Dátum: Január 09. 18:00
Bővebb infó:
hello@balugasztro.com

